40+

Godmorgon!

Gud vad jag önskar att det vore sommar, jag är så sjukt trött på denna vinter och snö redan så jag skulle kunna spy på det.. ALLTID kallt, alltid frusen, och man fyrser bara av att titta ut igenom fönstret! Så jag drömmer mig bort i värmen just nu, kollar på massa utlandsresor och längtar till April (Den bästa månaden på året).

Har haft dålig uppdatering pga för mycket att göra för att hinna med, hinner knapp att sitta vid Facebook och då är de full rulle kan jag lova!

Idag fyller min käraste storestyster år! Önskar att jag hade fått vara och tillbringa hennes dag men tyvär såå får jag inte de, men imorn åker jag ner så jag får äntligen träffa henne! så imorn går båten 21.05 och på onsdag ska jag åka till oskarshamn för att sen fortsätta till ullared! så komemr inte bli uppdatering efter detta heller..


Blir BÅT,BÅT,BÅT och BÅT!


det var en gång...

Hejhopp!

Sitter i skolan och har mitt favorit ämne! GRYMT roligt, taggad till 1000.. Tiden går så otroligt fort!

Men aja, när denna roliga lektion är över ska jag bege mig hem till min nybäddade sköna säng, krypa ner i den och kolla på filmen jag började på igår men somnade till för jag var så otroligt trött! Då kl bara var 8a. Men sen ringde telefonen kl halv elva, de var nämligen Lucinda som var klar från sitt jobb, men kvinnan åkte inte till mig fören vid kl halv tolv. så hon var framme vid mig kl tolv alltså, då vi tog en cigg och sen deckade i sängen... fisattan vad jag var trött när vi vaknade! Men de var bara att hoppa upp ur sängen, klä på sig o sminka sig sen dra, snacka om chockad jag blev när jag kom ut o de spööö regnade! :o och de regnar fortfarande :(

Menmen, ikv ska jag nog möta upp min käraste stjärt och prommenera lite med henne.. sen ska vi nog åka hem till mig o sova! jag har blivit beroende av sovsällskap, så otroligt skönt man sover tillsammans med någon,. kan inte förstå de :P .. så jag har tur och får sova med henne i natt! :) <3333 nej nu ska jag fortsätta med mitt roliga ämne i skolan.. ciaaao


SEEE så mysigt i detta mörker!Bästavän

Hejhej bloggen!

Bloggen är tyvär inte min bästa vän just nu, har ett annat liv att ta vara på än att sitta och skriva onödiga rader om min vardag för er alla andra!
Det händer mkt just nu och väldigt mycket på gång! Vet inte hur jag ska hinna med eller ha ekonomin till allting.

Tyvär kan jag inte gå in på allting just nu , kan berätta mer när jag "får".

Men idag ska jag ialf KÖPA MINA SKOR :D och sen ska jag på 19årsfest! :) Gryymt..
Imorn blir de jobb som vanligt 10-17 sen middag för mina 2stjärnskott Camila (som fyller 18år idag) och Amanda som fyller 17år imorn! :)
Sen kanske partyy efteråt om de sker någonting! :)

Love


Nej men hejsan

Nej men hejsan svensan :) Tror nog jag tappat alla mina trogna läsare nu när uppdateringen inte varit den bästa.. men som sagt, om jag väl tappar lite grann orkar jag aldrig tillbaka igen.. men ska försöka komma på fötterna igen,, men kan inget lvoa för ivk blir de inget inlägg för nu ska jag nog sova.. döds trött o behöver verkligen sova tidigt idag! HAR mkt sömn att ta igen ju.

IDAG ÄR EN DAG JAG ALDRIG KOMMER GLÖMMA! JAG ÄR SÅÅÅ GLAD!!!!!!