återuppta bloggandet?

Är de dags igen att återuppta bloggandet?
Kan inte lova att de blir mkt uppdateringar men kan ju försöka vara bättre än vanligt.
Med tanke på att skolan börjar nu om ca 1,5v så lär de kunna läggas upp lite inlägg lite hit och dit eftersom man ändå sitter framför datorn ca 6h per dag i skolan!

Livet rullar på som vanlig, eller kanske inte..
Ännu sjuk och varit de sedan jag kom hem ifrån Gotland och de är väl ca 4v sedan nu.
Samtidigt jobbar man mer än vanligt också. Känns nästan som om jag bor på jobbet. Är mer där än hemma ialf.

Igår vart de utgång tillsammans med mina två fina flickor, Petra & Stephanie. Vi gick till The Bridge och var där hela kvällen tills vi gick till McDonald's och åt lite innan vi begav oss hemåt.
Petra sov hos mig och på t-banan hem kom de på ett gäng fjortisar, och då menar jag verkligen fjortisar. 2 utav dem bar fjällräven jackor och vad är de jo, mitten utav augusti? Kallt, nja men inte så man kan bära en dunjacka. Sen var de "fekke i tuben" enligt ena tjejen, hoppas hon skäms idag. För fyfan vad hon skämde ut sig.

Annars idag har jag bara legat i sängen kollat på film och sovit. Pratat med min käre mor som jag bara vill hem till. Ringde Victor o kollade om de var möjlig att få vara ledig på Lördag men de var tydligen tvärkört. SKIT! Men tänkte att jag kanske kunde ta kvällsbåten hem på Lördag och åka hem kvällsbåten på Tisdag, för måste hem innan skolan börjar igen!

Puss!

Världens bästa mamma, Jag älskar dig så otroligt mycket! Du anars inte vilken plats du har i mitt hjärta! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback