last night

ahapp, sista kvällen att tillbringa på gotland då innan man åker tillbaka till sin nuvarande vardag.
känns sjukt tungt just nu, jag vill bara få vara här var dag tillsammans med alla men men..

något som gör de lättare att åka är ialf att Natha följer med upp o stannar 1vecka.. så hoon får fira nyår i storstaden :)


Tiden går för fort.

Jag förstår inte hur de redan har gått 5 dagar här nere på ön. Att jag redan snart ska åka tillbaka, har bara 1 dag kvar och de är imorn. Känns förjävligt.
Kan inte förstå hur jag har klarat mig uppe i sthlm i 2½ år utan min älskade familj. Att vara här nere bland alla älskade personer får mig att känna mig hel. Kan koppla av och bara ha de bra med alla runt omkring mig.

Menmen, bara bita i de sura äpplet och veta att man snart är tillbaka till verkligheten igen. Bland alla stressade människor, skolan o jobbet...

Godnatt!

22 december 2011

Home sweet home!!21 December 2011

2011 börjar gå mot sitt slut och jag känner inte riktigt att jag har hängt med. Finns mycket jag har velat göra som tiden bara sprungit förbi. Jag vet inte om de beror på hur jag prioriterar eller om det finns för lite tid för allting jag behöver få gjort. Kanske de är energin de är brist på?

Jag ska än en gång försöka ta upp mitt bloggande, de blir ett utav mina nyårslöften till 2012.

Tänkte få den mer seriös också, jag och min kära vän Lisa Larsson har disskuterat detta.. Jag skulle kunna skriva om de jag håller på med dagligen alltså Frisöryrket sen hur de var för mig att flytta ifrån lilla Ön Gotland till Sveriges huvudstad Stockholm samt lite filmtips då jag älskar att kolla på film. Jag tänkte också att ni läsare ska få läsa om mitt sista halvår på gymnasiumet.

Jag tänkte dela med mig utav mina nyårslöften.

 1. Börja träna. Seriöst!!!
 2. KÖRKORTS HELVETET.
 3. Bli mer ekonomisk.
 4. Återuppta bloggandet.
 5. Trappa ner på rökningen.

Det är väl de viktigaste, sen har ju massa anntat men inte riktigt något man kan koppla till ett nyårslöfte. Det jag behöver ta reda på nästa år som jag verkligen måste fokusera på är att skaffa en bostad, var? det vet jag inte, jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen efter min student. Det visar sig helt enkelet vart jag får en bostad. När jag fått reda på det måste jag skaffa mig ett arbete.Från tankar och löften till min dag idag.

Idag har jag varit i skolan, kändes inte speciellt növändigt med tanke på att vi kollade på film på samhällskunskapen och fikade. Slutade kl 11.30 då begav jag mig hemåt och städade hela lägenheten. Nu sitter jag här efter att jag har kopplat av lite och lyssnar på lite julmusik. Faktiskt tro de eller ej, men de är Peter Jöbacks skiva "kommer hem till jul igen" bara för att min syster Josefine alltid lyssnar på honom innan jul.

Jag har så mycket hemlängtan så de är otroligt, men imorgon åker jag äntligen hem tillbaka till Gotland för att få vara nere på Ön tillsammans med min älskade familj och vänner.

Livet på Ön mot livet i storstaden är så himla otroligt olika. På ön kan man verkligen få koppla av, man slipper alla stressade människor.
+ att jag är så glad för att få komma hem till vårat otroliga underbara hus. Är så trött på att sitta í en lägenhet.

Jag tackar för mig och ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt otroligt onödiga långa inlägg.


Fullspäckad helg

Hej!

Sitter i skolan och har psykologi. Dock orkar jag inte plugga just nu så blir att göra klart allting ikv.

Dagens planer :

 • SKolan
 • Testa klänningar
 • Fixa, (införskaffa) vissa saker.
 • Åka till bb.
 • Ut och äta med dem finaste.
 • Hem plugga psykologi och dricka vin och mysa.

Lördags planer:

 • Jobba på nobel
 • Göra mig i ordning
 • GÅ PÅ NOBEL FESTEN!

Skriver mer efter helgen om hur den var och hur allting  gick till! Men kommer nog bli en oförglömmlig helg.

PS. Estelle hälsar!skolan

Sitter i skolan o har samhällskunskap, Segt och trött som vanligt. Idag slutar jag kl 12. Då blir de hem och plugga inför religons provet som jag har kl 16. Lagom segt, kommer aldrig förstå eller lära mig.

På lördag blir de att jobba på Nobel.

Annars längtar jag just nu bara till den 22dec så jag kan få åka hem till min underbara familj!

<3