24

Hejhej!

Tiden går som vanligt. Man hinner inte med, snart är de februari .. Vart tog januari vägen? Kan man ju fråga sig.

Mina dagar rullar på, händer inte mycket speciellt. Jobb, skola och underbara vänner är på mitt dagliga schema. Idag har jag varit i skolan 08-11. Hade frisör så klippte lite ökade längder, just nu på tisd och tord går vi repeterar vi de vi redan gått igenom och fördjupar oss lite. Tycker de är väldigt bra.

Efter skolan åkte jag och Lucinda hem till henne. Vi drack te, snackade skit och "dansade". De var as kul men grymt svettigt.

Sen skulle hon åka och jobba så jag åkte hem till hornstull och satt lite vid datorn innan Steff kom hem. Då lagade vi mat och sen har vi faktiskt, tro de eller ej men stuttit lite med vårat projektarbete.. Känns faktiskt väldigt bra.

Imorn är de Onsdag, då vi har studiedag grymt skönt. Lönen kommer in så jag tänkte springa lite på stan först och se om jag kan hitta lite kläder. Sen blir de att dricka lite vin framför tvn med steff och lucinda för att sedan bege sig ut. Dock blir de en lugn utekväll för mig eftersom de är skola på tord 08-15 och sen jobb för mig 16-21. Men ibland får man vara lite galen.En bild ifrån idag .. Klart jag som vann! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback