Måndagsångest

Då har en ny vecka börjat och en ny måndag har passerat. Som vanligt har man ångest , som alltid när de är måndagar. Nu har man 4v praktik framför sig och det räcker inte med att man ska vara där 10-18 varje dag + jobb torsd o lördagar. Man ska också ha tid att göra klart sitt projektarbete. Hur ska man orka eller ha tid? All min kraft är borta fast jag har fått varit en snabbis på ön. Men jag skulle verkligen behöva åka iväg just nu och bara ha tid för mig själv ett tag.

Imorse vaknade man ialf med strålande solsken och klarblå himmel. De blev prommenad till praktiken idag. De var väldigt trevligt att komma tillbaka och få träffa alla igen.

Efter praktiken blev de att storhandla inför veckan och sen hem och laga maten. Nu sitter jag här och kollar runt lite på internet.

Om ni vill få gratis klippning är de bara att kontakta mig så bokar jag in er, så har jag något skoj o göra på praktiken.

Helt slut så de blir nog snart sängen för min del.. Annars i veckan så händer de tyvär ingeting förutom praktik o jobb :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback