Ledig

Goddag allesammans! 
 
Ledig idag, tänkte gud så skönt med lite sovmorgon och bara ta de lite lugnt. Samla lite krafter osv. Men nix, kunde jag ju fetglömma. Kl 8 satt dom igång och borrade, väggarna vibrerade och öven all porslin skakade. Låg ändå kvar i sängen fram till 10 tiden. Gick upp bryggde lite kaffe och tog däreftern en dusch. Inte ens min musik kunde överrösta borrandet. Har ju en hemläxa utav Stephanie att lära mig One Direction musiken tills vi ska på konserten! 
Går dock ingen vidare för mig. Men har som tur var lång tid på mig. 
 
En sak jag täntke på när jag satte mig vid datorn för att skriva ett inlägg (då de bara varit via mobilen på ett bra tag) kom jag och tänkte på skolan, fan vad jag ändå saknar tro de eller ej pluggandet. Sitta här vid datorn ha lite upg att ta reda på. Saknar skolan oerhört mycket och såklart alla underbara klasskamrater! Tiden går alldeles för fort. 
 
Annars idag ska jag åka in och följa med Therese och göra henne sällskap när hon gör ärenden för jobbet. Vad gör man inte när man saknar sin vän alldeles för mycket.
Sen imorn får jag lite Therese tid efter gymmet. 
 
Längtar tills den 23de Decmeber efter att avklarat åretes stressigaste dag på jobbet få åka till Gotland. Saknar till och med båtresan! Att få sitta på den hemska båten men att veta att de inte är många timmar kvar tills jag äntligen är hemma i mitt hem! Att sova i sitt rum, hemma hos mamma! Gudarna ska veta att jag hoppas tiden går lika fort som den gjort sen studenten tills jag är där. Och min önskan är att de få 2½dagarna jag är på ön ska kännas som flera år! Tack!
 
Jag behöver ledighet, alla kunder pratar om hur perfekt julen ligger i år. Att dom får så många lediga dagar.. Trött på detta tjat. Då jag får 3dagarn ledig! Som jag tydligen också ska jobba in. Jag är bryr mig inte ett skvatt om när julen är vilken dag. Inte får man ledig här inte. 
Samma över nyår. YES! ledig 1dag! Ni kan ju fortsätta tjata om era 10 dagar! Jag får 4....
 
Inte helt 100 på att detta var min lyckligaste dag i livet som alla säga! Men jag klarade det ! Stolt, 3 år själv i en stor stad och jag klarade det!!
 

Lång dag!

Sambon är på kryssning o jag har legat uppe o kollat på avsnitt efter avsnitt av ett program.
Svårt att inte starta ett nytt när det hela tiden ska sluta så spännande. Men nu är de dags för mig att krypa ner alldeles ensam i en 3 meter bred säng efter en lång arbetsvecka o dag. För imorn är det äntligen min lediga dag!
Att ha såna arbetstider o lediga dagar som jag känns som mitt liv är då begränsat. Jag gör inte längre spontana saker. Min vardag går endast på repet varje dag känns de som.
Vill kunna åka hem till Gotland en helg när som. Men med mitt schema så går det inte. Gud vad jag saknar min familj o vänner nere på ön!!
Det är visst bara bita i de sura äpplet!

Godnatt!