Torsdag

Dags att gå o lägga sig, igår var de onsdag då blev de vin mys med lina o Victor och sen en snabb utgång! Så idag mådde jag riktigt dåligt som vanligt! Varför måste man må så dåligt jämt.
De blev ialf bakis häng med bästa Victor. Sen kom steffi hem och då tog vi en riktig långpromenad på ca 1.5h!
Imorn är de jobb igen, riktigt fullspäckad dag! Kommer vara helt slut efter jobbet, så blir bara att åka hem o sova!
Natti


Åter en midsommar som passerat!

Hoppas alla haft en trevlig midsommar! Jag fick ändå en jävligt rolig fast jag inte var på Gotland och inte alls hade höga förväntningar då jag först skulle jobba 11-14, där efter sätta mig på tvärbanan, tunnelbanan, buss och buss en resa på 2h. Där sista bussresan var riktig guppig o kurvig.
Väl framme, jätte otaggade o insåg vi kan inte dricka, vi ska sitta på bussen hem Berusade och mådde illa som nyktra.
Men det tog inte lång tid innan humöret var på topp igen, sjukt trevliga människor, roliga aktiviteter och en rolig bussresa hem. Så kunde inte haft de roligare!
Bästa är att om 1v är det semester!


Rinner mot sitt slut

Godkväll allesammans eller godnatt!
Dagen rinner mot sitt slut och de börjar bli dags att gå in och krypa ner i sängen för imorn väntar en ny jobbdag!
Haft en perfekt ledig dag, vaknade upp runt 10tiden efter att ha vaknat och somnar om ett par gånger. Igår mötte jag upp tjejerna inne i stan som hade varit och supit på en Terass medans jag själv fick stå och jobba. Men blev en tidig kväll.
Gjorde mig ialf i ordning gick till Skärholmen och tog en sallad, bara älskar salladerna där. Sen reklamerade jag mina jeans där efter åkte vi in och mötte Lucinda. Köpte ett par dynor till balkongen! Sen bar de av till Åhléns taket där lina kom efter sitt jobb och vi fick ta igen en massa!
När kl började närma sig halv sex åkte jag mot jobbet där Honey fixade mitt hår. Blev super nöjd men de är dock inte min hårbotten, jäklar vad ont de gör. Aldrig mer ljusfärgning:(
Nu har jag precis myst med tjejerna som har gått o lagt sig. Älskar söndagar då de är både la complex och geordie shore!


For to long day

Godkväll allesammans!

Ligger nu på soffan o kollar på tv! Har en sovande tjej på soffan o en annan i sängen!
Inte alla roligt att ha så udda arbetstider jämfört med mina käraste!
Dagarna till min semester räknas ner å jag kan inte längta mer tills jag är i min mammas armar igen! Sitta på en uteservering skåla i gott vin o bara njuta av livet tillsammans! Det kommer vara underbart.
Dock har jag redan stressat upp mig framför tågresan! Hoppas den verkligen kommer gå bra, utan förseningar och att jag Lyckas hoppa av på rätt tågstation!

Nu är de 2arbetspass kvar sen 1ledig då ska jag dock in på jobbet vid stängning o äntligen få mitt hår uppfräshat!


Fast

God kväll!
Tiden går ju alldeles för fort. 2 kanon bra dagar är redan över, mamma o Niclas åkte runt halv fem och jag saknar dem redan. Tur att jag denna gång vet när vi ses igen och som tur är, är de inte så lång tid!
Snabbspola till v 27 och där efter stanna tiden tack!:)


Sverigesnationaldag

Glad national dag!
Denna dag har varit riktigt lång, först jobb. Sen skydda sig hem för att hinna med tvätt tiden! Hatar verkligen tvättstugor!
Samtidigt som jag tvättade varvade jag även med att stor städa lägenheten eftersom jag får fin främmande i helgen av min kära mor o Niclas!
Nu var de alldeles för länge sedan vi sågs.
Och jag saknar dem o Gotland så otroligt mycket! Att inte varit hemma sedan i julas börjar verkligen kännas! Men mamma tid är vad som behövs och de är inte lång tid kvar:)
Idag bokade även jag och mamma Helsingborg och Danmark för i sommar! Kan inte bärga mig för att äntligen få komma till Helsingborg igen o se o de är så fint som jag minns! Om de är staden jag vill flytta till i framtiden!:)
Nu ligger jag äntligen på soffan o kollar revange så snart blir de en lång dusch ! Imorn är de jobb igen!