Torsdag o ledig

Haft en riktigt härlig dag, vaknade tidigt fick FaceTime med min lilla prins sen var de bara att göra sig i ordning för att möta upp Therese för en lunch sen vidare för att fixa fransarna. Blev verkligen super nöjd! Kanske lite för långa för första gången. Men man vänjer sig väl. Sen fortsatte jag och Therese in till stan , åt glass o sen stötte vi även på lina o cicci (andra cicci) o snackade ett tag. 
Väl hemma var de soffläge, helt slut nu vill jag verkligen bli frisk!!

Bild utan fransar, ska ordna en med imorgon när man är lite piggare!

Var är solen?Vad är de jag ser? Ska min semester bli endast monligt o kall.. Nej nu vill jag ha sol o värme!

Trötter

Att jobba och var sjuk är inte den bästa kombinationen. Helt slut ikroppen så ligger helt utslagen på soffan. 
Skulle även sätta i löshår på min kollega men hann under lunchen så slapp stanna kvar efter så var verkligen jätte skönt. 
Ligger och kolla på filmen "tonårsliv" som är på kanal 11. Inte den bästa filmen men är ialf lite tidsfördriv tills man ska sova. 
Imorgon ser de också ut o bli en fullspäckad dag på jobbet.. Bara o bita ihop för på torsdag är de min lediga dag!:)

Vill ha sol
godkväll

Godkväll allesammans!
Jobb 10-19 , gick helt okej även fast man inte mår 100. De var nog tack o lov pga att de ändå inte var allt för mycket att göra så man hann sitta och vila.
Sen kom jag hem och Steffi hade fått gellack sett utav sin kollega så Therese slipper pilla med mina naglar på torsdag. Känns faktiskt rätt bra då vi får lite mer tid att bara mysa och umgås.
5 arbetsdagar kvar och 1ledig. :) happy girl.

Sjukling under midsommar

Då var ännu en midsommar helg över. 
Som jag hade längtat till att ha en helg ledigt, alltså lördag och söndag.
Men nej, min midsommar började med jobb 10-14. Mycket mer att göra i år jämfört med förra men de fick tiden att gå. När jag vaknade på morgonen kände jag redan då att jag inte alls mådde bra. Men jag bet ihop, som sagt endast midsommar 1gång per år och klart de ska firas. 
Steffi mötte upp mig på jobbet när jag hade slutat och vi gick till sabor i liljeholmen och åt för att sedan bege oss till Haninge för att möta upp Camila med flera för att starta midsommar firandet där och sen vidare till Dalarö. Men min kväll/natt slutade tidigt. Runt kl 20 orkade jag inte längre pga att jag kände mig alldeles för sjuk så jag åkte hem och somnade direkt o sov igenom hela natten hela lördagen och halva dagen idag. Var förbi Skärholmen snabbt o gjorde ärenden till semestern o hade även tvättstugan (tyvärr måste man ju) men glad är jag för jag är sjuk nu och hoppas på att bli frisk tills semestern som börjar nästa vecka! Blir att jobba då två kollegor redan är på semester men torsdag är jag ledig o ska få träffa Therese som ska följa med mig o fixa fransar inför semester och desutom ska hjälpa mig få fina fräscha sommarnaglar! Så först de att se fram emot sen kan jag öppna upp armarna o välkomna semestern!