Sovmorgon!!!!

Whii , imorn har jag sovmorgon första ggr på 1vecka! skall bli så skööönt, även fast de bara är till kl halv 10. Men bättre det än halv 7 o kl 8 ialf! :)
Skall möta upp Stephanie och Julia vid liljeholmen och gå till skolan o käka lite mat! :)
Sen imron har vi egen hårvård:D Stephanie skall klippa mig , sen skall jag klippa henne! :) Men jag skall bara toppa mig pytte lite! , sen klippa mig lite oftare !!
Nu sitter jag på facebook o chattar med lite ´folk :), skall snart säga godnatt o knäppa på Wallander Indrivaren! ;D

Nästa tisdag kommer Nathalie upp till mig :D , så skall hon vara min kund på Onsdag och sen skall vi shoppa galet och sen skall hon vara min besökare på Torsdag sen skall vi shoppa ännu mer glaet :D wiiiiho ,

Var och träffade Stephanie förut i fridhemsplan, vi satte oss på våran snusk bänk o snackade skit som vanligt :) , myss & så drack jag coooola :D mumsfillibabban!

Hejdå! slänger in lite bilder imorn på hur hårena blev o på mina och stephanies skor som vi köpt ! :)

nattii , ikv skall jag sova som en prinsessa! :D

hahah stephanie :D JAG ÄLSKAR ATT RETAS :DTillbaka i ruta 1!

Hejhej !

Ja, nu var de ju et tag sedan man skrev sist, men nu skall jag börja att skriva igen! Har ju äntligen fått tillbaka min älskade dator, så nu har jag tillgång till dator VARJE dag! En sådan som fungerar och som man har lust att sitta på också! Den andra orkar man ju inte göra något på förutom att glo på film!
Släng gärna in lite filmtips till mig (A)...
Jag tänkte att jag skall inte berätta så mkt ifrån isomras för de kommer ta år och dar typ! Men de har varit galet kul mesta dels !:) wiihoo,.

Idag har de varit skola, och vi har fått tillbaka datorerna, frisörtekniken gick vi bara igenom vårat nya projekt "stjärntecken" jag och streffi fick vågen!  Sen hade vi mentors tid och fick sluta kl halv 2 typ :) SJukt sköönt! immiorn börjar vi kl 12 så jäkla skönt hade tänkt ta sovmorgon till kl halv 11 men skall möta upp mina gullepluttar steffi och julia och luncha med dom! :)

Igår var vi o shoppade i skärholemn, jag shoppade en massor :D Stövlar, Tunkika, Jeans tights & halsband! (bilder kommer)..DAGENS MOBBOFFER ÄR JULIA & AMANDA!


(LÅTER BILDEN TALA FÖR SIG SJÄLV )