Jaha, då var det 1år kvar till nästa julafton!

Hej!
Jaha, då var den här julen redan över då! Det har varit en fantastisk dag med nära och kära ! Kul när alla är samlade tillsammans för en ggr skull! Men de tråkiga är att det inte funnits någon julkänsla alls .. Man har tydligen redan blivit för gammal och då känns de itne bättre eftersom jag har 18års kris redan! :O
Känns som ens barndom bara flygit förbi.. Mormor och Morfar började berätta om när jag var liten idag och att dom suttit och kollat på filmer från -94a till -97! .. Att jag sprang runt i blöja! Tänk att man varit så liten en ggr i tiden..

Usch vad jag svamlar!

Önskar att alla haft en rikigt bra jul och fått de ni önskar !

Nu ser man fram emot nyår och till 2011 för det kommer bli ett grymt år ! :)

Godnatt och sov gott!

<3

the best day of my life

Hej igen:)

Idag har de varit en underbar dag, fått vara med min älskade familj som jag har saknat så mycket. jag förstår inte hur mycket man verkligen kan sakna dom så mkt ... och värre blir det när man har vänner omkring sig som lever med sin familj, man blir så avundsjuk.. jag skulle kunna göra vad som helt för att få vara med dom varje minut av mitt liv!

Dagen började ialf med att jag och benjamin promenerad till Ica Maxi för att få se min kära syster sitta i kassan och överraska henne lite. men när vi komemr fram visar de sig att hon redan har slutat.. :( .
Så hon skjusade hem oss och sen klippte jag niclas. Efteråt gick vi ner på stan för att möta upp mamma och köpa lite grejer.
Efter det gick vi hem lagade mat, jag såg lite på Entourage (pinsamt men sant, jag som inte kollar på serier). Sen hämtade natha upp mig och vi åkte runt lite o pratade. Begav oss hem till mig , fikade, gjorde lite julgodis och sen klippte jag henne med.
Nu sitter jag här igen, framför datorn och tvn samtidigt.

Imorn blir de ännu mer mys,, ska gå på stan med syster och inhandla dem sista julklapparna. Sen hem och göra de julfint! (eller titta på mamma och niclas).

Ha en fortsatt bra kväll för er som ännu är vakna! :)<3


Jag älskar dig syster <3 Du och jag för alltid ! Varje minut lever jag för dig!

2 days befor christmas!

Hej min kära underbara blogg!
Ja, jag har tappat rätt mycket och de var ett bra tag sedan jag skrev. (om man inte räknar med gårdagens uppdatering).
Men för mig blir de lätt så om jag inte har tillgång till dator varje dag. Då prioriterar jag inte bloggen som nr 1 när jag väl har en igen,. Tråkig men sant tyvär.


Men  nu tänkte jag blogge lite eftersom det bara är 2dar kvar till Julafton. Och jag har ingen julkänsla! :( .. Absolut ingen alls. Det är lite tråkigt, men men.. hoppas de kommer på julafton ialf.
Imorn ska jag springa på stan för att köpa in dom sista julklapparna. Älskar att vara ute i sista minut, men vad gör man inte när lönen rullar in imorn då ;)

Idag ska jag bara ligga hemma, älskar att bara vara när jag är hemma vid mamma. Hon jobbar så är själv. Så sitter  framför datorn o tvn samtidigt. <3

Nu ska jag göra lite frukost! Pussss <3

smile

Just idag mår jag bra, ..

& idag ler jag mer än någonsin.

<3