YEeeh

jahapp,, då hamnade man här idag igen då ..
idag har jag fikat med niclas o frida sen hämtade pappa upp mig och vi åkte till trossen o käkade :) väldigt gott..
sen hem och bara slappade..
skall göra mig i ordning för att josse skall hämta upp mig och så skall jag hem till dom och laga pannkakor.. :) sen skall vi nog åka in till stan och lyssna på jimmy på nunnan :) annars inga planer !:)
Ojoj, ...

Ojoj, här händer det inte mycket nu.. men det var ju som jag sa att de skulle hända. Har juu inte så mkt till gång till dator.. Inte har jag tiden heller, försöker juu få all tid utomhus när de är så fint väder ute och så har man ju semester.. *ler*. Njaa, men idag är det dock inte så fint.
Jag vet inte vad jag skall börja, mitt liv går upp och ner just nu .. Mycket tankar och känslor som flödar fram och tillbaka. Men jag vill inte förstöra min sommar så jag försöker att inte tänka på de.. menmen..

Det som har hänt dom senaste vekcorna tänker jag behålla för mig själv faktiskt.. Så börjar från ruta ett nu istället.. Startar från och med idag. :)

Idag hade jag en sovmorgon, gick upp kl kvart i 11.. Gjorde mig i orning och prommenerade ner till Nathalie som jobbade för att gå och handla mat till henne.. Sen ringde syster och bad mig följa med och storhandla så då gjorde jag de.. Nu sitter jag här hemma och dricker en powerking. Mumsfillibabban :D ..
Tänkte faktiskt slänga mig i soffan en stund! Kolla på en film! :) ..

Har för tillfället snott Niclas dator nu när han är i väg på bygg max eftersom mammas bara dog.. Tror den vart överhettad. :S...
Skall ringa min far och fråga om jag kanske får låna hans bärbara! DEn är ju bara lite niciie :D <3...


Puss på er mina fina läsare ;) Som inte finns! thihihih ^^