Onsdag

hejsan!

Nu ligger jag i min säng utan steffi :O , jätte omysigt!

Idag åkte jag hem direkt efter skolan, tvärbanan fungerade inte så fick ta t.banan hem omväg... när jag kom hem kastade jag mig i sängen och typ doog. sov i 3h , vaknade av att Catrin kom hem!
Sen käka jag middag och sen koom steffi :D Vi gick ut och gick, mysss! Imorn flyttar hon hem till mig över helegn! WHiioo! och imorn får vi påsklov!

<3

bläää

Jag är verkligen den dåligaste "bloggerskan" .. haha

Jaja, hela helgen har jag spenderat tillsammans med min älskade stephanie whalley ! :) de kunde inte blivit bättre vi är som två fnittriga skit ungar tillsammans :P
Jag är glad att hon var med mig, de har hänt mycket denna helg! Men jag får hoppas att de var de var rätt val
.<3 Men de visar sig


Jag längtar till helgen :D FYFAN ! <3

Ringduvan

Hej! Nu sitter jag hemma efter en mysig fika med älsklings syster på ringduvan!
Blev också att gå införbi några affärer! Som vanligt handlade min syster en massa! :)  Väldigt snygga saker som jag själv skulle vilja ha! hmm..

Väntar på att Julia svärdh skall komma införbi nu efter att hon har varit på deli och diskat! Får se hur våran dejt blir ikv.. Om den ens blir av? Hmm ..
Ialf skall vi boka hemresan nu! skall bli skönt att få de gjort så man inte längre behöver oroa sig för hur man skall komma hem!
Sen skall jag gå och möta min älsklings Julia Ljungqvist vid bussen för att få umgås lite med henne innan hon skall dra på fest! Hon fyllde hela 17 år igår :) Grattis så mtk till henne!

Jaa, nu blir de lite smååfix och skall hjälpa maria med sin blogg .. Tydligen något krongel!

Skriver mer om kvällen :)<3


Älskar denna kvinna så mkt :) Väldigt gammal bild dock! <3

hjäääääääälp!!!1

Eftersom jag ligger här hemma och har tråkigt så gör jag ju nya designer hela tiden!! Så nu har jag gjort en lite mer sommar/vår header! Och därför behöver jag hjälp med vilken jag skall ha ??

Den jag har nu?eller ?


SNÄLLA HJÄLP!!!!!

No Praktik

Tjenare!

Som sagt, ingen praktik idag heller då. Gick dit för att fösöka tänkte jag men blev hemskickad direkt igen, dom ville inte bli smittade och tyckte jag skulle ligga hemma och vila idag också! Dom vart lite skraja när jag sa att jag inte mådde topp idag! Så jag fick bara vända och gå hem igen .. Lite tråkigt med tanke på att jag bara varit där i måndags eftersom jag valde att ha två praktiker! men jag hoppas verkligen jag får vara där imorn ialf.
Idag vet jag att jag inte hade orkat vara där hela dagen ialf, för magen kniper så olindigt mkt och känner mig helt svag! Menmen,

Dagens planer då: Syrran kommer hit efter hennes arbetspass idag, hon slutar kl 13 så då blir de fika! Nathalie lär ju säkert titta förbi då också! Så blir lite myspys med dom då! Nu innan de skall jag baara ligga och ta de lite lugnt! Skall nog lägga mig och sova en stund till! Fast de bästa när man är sjuk är att vara ute i friska luften! Annars andas man bara in samma bakterier hela tiden! Har jag lärt mig utav min idrottslärare som också fått sin kära bebis nu :)<3

Jaja, skriver mer sen! <3


Jag har världens bästa syster!

Hejsan!

Idag när jag vaknade mådde jag dock inte bättre, nästan sämre! Men höften verkar vara helt okej nu.. Den verker inte och jag kan gå!
Syrran ringde lite senare när jag hade somnat om och frågade om jag var hemma. Hon skulle hit o baka! Och vet ni vad??? Hon skulle baka mina favorit muffins som jag älskar såååå mkt! :) ÄNTLIGEN , har tjatat så mkt! Så nu är dom klara och jag har redan varit och tagit en <3
Nu håller hon på att baka sina favorit kakor, toscakakor och sen skall hon baka morotskaka!
Nathalie är också här, hon ligger i soffan och kollar på något förlossningsprogram? jaa, de är ju gulligt med alla bebisar! Visst..

Jag börjar känna mig hemma här igen , saknat familjekänslan så otroligt mycket.. Men snart är de dags att bege sig hem igen och vara självstänindig!
Jag har paniiik över sommaren, vet inte riktigt vad jag skall göra? Om jag skall stanna i sthlm och jobba hela sommaren på McDonalds. Men vart skall jag dåå BO?
Eller om jag skall till Gotland och jobba , men vart skall jag då jobba och vad skall jag jobba med efter sommaren?
Det är ett riktigt svårt beslut men jag skulle gärna vilja stanna på mcdonalds!

Idag har jag inga planer förutom att ligga här hemma, jag orkar inte göra någonting.. Jag undrar om jag blir bättre imorn,? Jag måste ju till praktiken eftersom jag precis bytt praktik och bara varit där en dag?? Men om jag känner mig som jag gör idag kommer jag aldrig orka.. Jag vill inte gå dit och smitta ner dom heller..

Sen över helgen vet jag itne riktigt heller , men jag och julia funderar över att kanske gå på Black and White temat på fredag ! men jag vet itne riktigt.. är inte så pepp på det faktiskt!

MMMMMMUMS! :)<3