21 December 2011

2011 börjar gå mot sitt slut och jag känner inte riktigt att jag har hängt med. Finns mycket jag har velat göra som tiden bara sprungit förbi. Jag vet inte om de beror på hur jag prioriterar eller om det finns för lite tid för allting jag behöver få gjort. Kanske de är energin de är brist på?

Jag ska än en gång försöka ta upp mitt bloggande, de blir ett utav mina nyårslöften till 2012.

Tänkte få den mer seriös också, jag och min kära vän Lisa Larsson har disskuterat detta.. Jag skulle kunna skriva om de jag håller på med dagligen alltså Frisöryrket sen hur de var för mig att flytta ifrån lilla Ön Gotland till Sveriges huvudstad Stockholm samt lite filmtips då jag älskar att kolla på film. Jag tänkte också att ni läsare ska få läsa om mitt sista halvår på gymnasiumet.

Jag tänkte dela med mig utav mina nyårslöften.

  1. Börja träna. Seriöst!!!
  2. KÖRKORTS HELVETET.
  3. Bli mer ekonomisk.
  4. Återuppta bloggandet.
  5. Trappa ner på rökningen.

Det är väl de viktigaste, sen har ju massa anntat men inte riktigt något man kan koppla till ett nyårslöfte. Det jag behöver ta reda på nästa år som jag verkligen måste fokusera på är att skaffa en bostad, var? det vet jag inte, jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen efter min student. Det visar sig helt enkelet vart jag får en bostad. När jag fått reda på det måste jag skaffa mig ett arbete.Från tankar och löften till min dag idag.

Idag har jag varit i skolan, kändes inte speciellt növändigt med tanke på att vi kollade på film på samhällskunskapen och fikade. Slutade kl 11.30 då begav jag mig hemåt och städade hela lägenheten. Nu sitter jag här efter att jag har kopplat av lite och lyssnar på lite julmusik. Faktiskt tro de eller ej, men de är Peter Jöbacks skiva "kommer hem till jul igen" bara för att min syster Josefine alltid lyssnar på honom innan jul.

Jag har så mycket hemlängtan så de är otroligt, men imorgon åker jag äntligen hem tillbaka till Gotland för att få vara nere på Ön tillsammans med min älskade familj och vänner.

Livet på Ön mot livet i storstaden är så himla otroligt olika. På ön kan man verkligen få koppla av, man slipper alla stressade människor.
+ att jag är så glad för att få komma hem till vårat otroliga underbara hus. Är så trött på att sitta í en lägenhet.

Jag tackar för mig och ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt otroligt onödiga långa inlägg.


Kommentarer
Michaela säger:

Läskigt, när jag just skall kommentera så sänder du mig ett sms! tycker om dessa blogginlägg jag nu läst, ser fram emot att få läsa mera här nu! :D Puss <3

2012-01-01 | 15:49:46
Bloggadress: http://stuxgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback