Ändrade planer!

Hejhopp!
De blev ändrade planer för mitt jobb schema. Igår jobbade man 16-21 sen var de bara att åka hem, äta,duscha, göra sig i ordning och sen bege sig ut med grabbarna från jobbet. De blev, medis kök och bara, hellströms och vidare till bar 54. För att jag skulle hålla mig vaken så länge som möjligt för ikväll nämligen jobbar jag istället för 07-15 så jobbar jag 01-07! Så detta kommer bli intressant, har nämligen aldrig jobbat natt förut. Så får se hur de går, men hoppas de går bra och att man orkar hela kvällen.
Nu ligger jag nämligen i fotöljen och slappar o försöker skaffa mig lite energi! Blir nog en liten powernap innan jobbet också.

Och imorn jobbar jag 00-07! Så blir en lite annorlunda helg för min del!

Nu är de wallander på tv!! :) så ciaaoo.


Jobb, jobb och åter jobb!

Nu är allt som står på mitt schema JOBB!
Om ca 10 min  ska jag bege mig till t-banan för att åka till jobbet och jobba 16-21 och sen hem , äta, duscha och sova för att sen bege mig upp ur sängen kl 05:45 för att åka till jobbet och jobba 07-15.
Där efter blir de väl bara soffan som gäller för mig för att vila ut och sen jobba lörd kl 10-17. Där efter har jag semester i ca 5v framåt! Och då får jag äntligen åka hem till Gotland till min kära familj som jag inte varit hemma hos sen april! så jag har lagom mkt hemlängtan just nnu.
Men tiden kommer gå så otrolig fort så jag kommer knappt hinna blinka fören jag sitter här upp i sthlm igen och förbereder mig inför nästa jobb pass!
Men tiden på Gotland ska jag utnyttja väl.. jag ska hinna med så otroligt mycket och hoppas verkligen jag kommer att hinna me alla och klara av allt!

Nej , nu tickar kl för jobb!
Ciao!

Ps. inte alls avundsjuk på steph som ligger i soffa och bara latar dig...


Dag kommer, dagar går..

Det är inte lätt för mig att ha en blogg, jag är inget proffs på de! Men jag tänkte faktiskt för 511de gången testa de igen! Så jag startar från och med idag.
Det som har hänt sen sist har hänt!
Så..

Idag är planerna så mycket som;

  • Tvätta
  • Disneyfilmer i mängder!!
  • Endast soffliggande i myskläder!

Min söndag kan absolut inte bli bättre.
Nu måste jag kila ner till tvättstugan med steffi! hade :)