Dagarna går fortare än någonsin

Usch, Tisdagen är redan slut och imorn är de onsdag. Då halva veckan redan är gången. På ett sett vill jag verkligen få denna vecka över då vi har sportlov nästa vecka men jag ser inte fram emot torsdag då jag först och främst ska gå i skolan 8-15 jag ska också jobba 16-23. Och där var ju dagen borta + att jag kommer vara helt död .. Efter Torsdag kommer ju fredag, då mina fredagar är förstörda när de kommer jobb på lördagen 10-17.. Inte alls pepp, dock pepp på att gå ut och fira min sötnos Lina som fyller hela 20 år på Måndag.

Annars under lovet blir de jobb månd, tisd och onsd 11-15 och sen gotland på kvällen där på onsdagen. Underbart, fick nämligen reda på igår att jag fick ledigt. Då blev jag jätte glad så ringde min kära mor dirrekt som ska boka en biljett ner till mig. Får se om jag dyker upp i sthlm igen efteråt ? Hmm..

Kul och veta att dagarna nere redan börjas planeras. Lördagen blir de en mysmiddag hos min storesyster och sen kanske fortsätter man ut på hp5 med min underbara vän johanna som jag saknar otroligt mycket. DE jag verkligen älskar med henne är att jag inte behöver träffa en regelbundet för att veta att jag alltid har henne vid min sida :) DE är de jag kalla äkta vän ialf :)


Bild på mig och johanna när vi gick ut 8an. Som sagt , tiden går för fort. Känns som detta var igår vi tog denna bild och åt mumsig frukost tillsammans innan vi skulle gå till skolan.

Kommentarer
Johanna säger:

Åh, vilken tjusig bild du har hittat på oss gumman! ;) Längtar tills du anländer, nu ser vi till och få in en riktigt kul kväll tillsammans! :) Du vet att jag alltid finns för dig, oavsett om vi hörde av igår eller för flera månader sen. Riktig vänskap. <3 Saknar dig min fina vän! :D Pusss <3

2012-02-26 | 20:38:38
Bloggadress: http://johannautterberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback