vad hände ?`?!


Dålig bild dock, men vart tog kroppen vägen ? DAGS och börja träna.. CIAO!

24

Hejhej!

Tiden går som vanligt. Man hinner inte med, snart är de februari .. Vart tog januari vägen? Kan man ju fråga sig.

Mina dagar rullar på, händer inte mycket speciellt. Jobb, skola och underbara vänner är på mitt dagliga schema. Idag har jag varit i skolan 08-11. Hade frisör så klippte lite ökade längder, just nu på tisd och tord går vi repeterar vi de vi redan gått igenom och fördjupar oss lite. Tycker de är väldigt bra.

Efter skolan åkte jag och Lucinda hem till henne. Vi drack te, snackade skit och "dansade". De var as kul men grymt svettigt.

Sen skulle hon åka och jobba så jag åkte hem till hornstull och satt lite vid datorn innan Steff kom hem. Då lagade vi mat och sen har vi faktiskt, tro de eller ej men stuttit lite med vårat projektarbete.. Känns faktiskt väldigt bra.

Imorn är de Onsdag, då vi har studiedag grymt skönt. Lönen kommer in så jag tänkte springa lite på stan först och se om jag kan hitta lite kläder. Sen blir de att dricka lite vin framför tvn med steff och lucinda för att sedan bege sig ut. Dock blir de en lugn utekväll för mig eftersom de är skola på tord 08-15 och sen jobb för mig 16-21. Men ibland får man vara lite galen.En bild ifrån idag .. Klart jag som vann! ;)

13

Jahappp, då var vi här igen.. Fredagen den 13..  Finns bara en person jag tänker på denna dag.. Även om de är över så är denna dag ändå dig jag tänker på.

Nu har tjejerna precis hoppat in i taxin och kvar hemma sitter jag. Ska krypa ner i sängen för att ladda för jobb imorn 07-17. Jippi.. Som alltid, jag sitter o är as taggad och dom andra inte. Så jävla orättvist.

Annars idag var man i skolan idag och lärde sig sätta i krona o slöja. Mycket roligt faktiskt.

Nattii alla.

12

Hejhopp!

Sitter hemma och är sjuk.. Trodde att 2012 skulle vara ett friskare år för mig.. Men nix! Är trött på detta nu, blir så trött på att vara sjuk. Blir så rastlös och då försöker jag göra saker men inser rätt så fort att jag verkligen inte orkar ..
Som idag så tänkte jag att jag skulle städa lite, började sakta plocka bort all julpynt här hemma, men de var också de jag orkade bara. Blev inte mycke mer till städning. Så nu sitter jag här och gör inget vettigt.

Idag kom min käraste Lina hem i från Australien också! :) Super glad!

Missade gårdagens arbete och dagens arbete, inte alls bra! Måste ha pengar!!!
Måste också få in min anmälan till MTR men , har ju glömt papprena på jobbet .. :/

Ajaa.. ciio.

11

Inte alls kul, vaknar upp och mår bajs. Trodde att allting skulle släppa lite grann men de gör de verkligen inte. Mitt huvud kommer explodera och min hals känns som taggtråd.
Blev alltså ingen jobb idag. Hoppas att må bättre imorn.
Idag blir de stor mys..

10 Januari 2012

Sitter (hemma) i hornstull tsm med Stephanie och gör inte så mycket. Vi har ätit mat och planerat lite inför ett hemligt uppdrag.
Idag har de varit skola 08-10. Helt värdelös dag enligt mig. Sen var de hem, tog med mig Camila och så köpte vi lite fika bröd. Snackade lite skit och sen kollade vi på två filmer, besvikelse att de finns någon bra att se så vi kollade på Say It Isn't So från 2001 och The true about love från 2004. Helt ok filmer begge två om man söker lite komedi och romantik och inte hittar någon nyare film att kolla på..

Imorn bilr de skola och sen jobb 14-20.. Annars inget speciellt, hem och äta och mysa lite tillsammans med Steffi.

Lev dagen som om den vore din sista!

2 Januari 2012

Ja, då var man i liv igen kan jag ju säga.

Nyårsafton var kanon, tillbringade den tillsammans med mina favoriter Nathalie och Stephanie med massa god mat och sen åkte vi ut till Lidingö. Kanon, som nyår ska vara gick man all in och man kände verkligen igår att man levde. Vaknade kl 15. De var MÖRK. Usch, men tillbringde resten utav dagen/kvällen på soffan. Och kan inte förstå att jag fortf kan vara så jävla trött???!!! Menmen..

Nu ska jag nog ta med mig natha till Liljeholmen..