Godmorgon

Godmorgon!
Igår var de en lång dag för mig. Först var de jobb, sen var de hem och packa och sen umgås lite med mina flickor innan jag skulle bege mig till cityterminalen för att ta bussen till nynäs och sen båten hem till gotland :)
Som vanligt hamnar jag ju som sagt alltid i dom mest pinsamma siutuationerna att jag bara vill klättra ur skinnet på mig. Dock ska jag inte gå in på detalj, men de var ialf en person jag inte ville träffa.

När jag kom av båten stod mina 2 änglar där och väntade på mig, Michaella och Johanna!
Eftersom de var så grymt länge sedan vi träffades så hade vi ju såklart 10000 saker att prata om så tiden bara sprang iväg. Men kl halv 2 lämnade dom mig då Michan började jobba 08 idag.

Just nu sitter jag och väntar in Johanna då hon tvingade mig gå upp idag kl 10. Så jag har satt igång kaffe och hoppas hon är här snart. Kl är ju som sagt 10:02?

Annars idag, jag och johanna ska ner på stan, michan kommer förbi efter jobbet, pappa kommer och hämtar mig efter han slutat, josse kommer hem till pappa för att klippa sig.. Ja, som sagt. Mycket att göra så fort man kommer ner :)

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback